Skip to content Skip to footer

PRSONASOntvangst door een virtuele receptioniste

Met GuestManager i.c.m. PRSONAS ontvangt u bezoekers op de meest innovatieve manier!

Holografische, interactieve, assistenten van PRSONAS zijn uw virtuele collega’s. De bijzondere mogelijkheden van holografische onder­steuning geven uw bedrijf een onder­­scheidende en innovatieve uitstraling. Met veel ent­hou­siasme zorgen de holo­gra­fische assis­tenten voor de juiste onder­steuning en verwelkomen en registreren bezoekers met een glimlach en een welkomstboodschap. Ze informeert uw medewerkers over gearriveerde bezoekers.

Onze interactieve assistenten zijn verkrijgbaar in een silhouet, scherm of duo zuil. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Installatie: Cloud of lokaal

U wilt

Snel en gemakkelijk bezoekers vooraf aanmelden middels GuestManager©, Outlook of middels een Excelimport. Altijd een goede eerste indruk door de afspraakbevestiging met toegevoegde PDF en eventuele QR-code.

Gastvrije ontvangst geheel in eigen look and feel. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers door te kiezen voor aan- en afmelden: 24/7 inzicht in aanwezige bezoekers.

GuestManager© voldoet aan de AVG/ GDPR. wet en regelgeving.

Voorkom datalekken: onze hosting in de Cloud is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Leg ook voor eigen regelgeving en certificeringen de bezoekersprocessen vast in GuestManager©.

Per type bezoeker een eigen proces van uitnodiging, instructie, ontvangst en afhandeling. Denk aan een contractor die een werkvergunning moet inleveren of een chauffeur die een ordernummer moet invoeren.

Taal hoeft geen barrière te zijn, want de zelfaanmelding van GuestManager© kan in elke gewenste taal vertaald worden.

Direct contact door te bellen met de host of een notificatie via de mail of SMS? Wat past het best binnen jullie proces? Bij een volledig onbemande ontvangst adviseren wij als het kan de belfunctionaliteit, al is het maar onder een “Help-knop”.

Met de ACCES-uitbreiding is het via GuestManager© mogelijk om enkele slagbomen, deuren en tourniquets aan te sturen. Indien gewenst kan dit ook voor medewerkers gebruikt worden.

Om processen bij onze klanten nog soepeler te laten verlopen zijn er door ons al veel koppelingen gerealiseerd naar software van bekende derde partijen zoals AEOS, Office 365, AZURE, Topdesk, Prsonas, Planon, Paxton, CardAccess, Active Directory.

GuestManager© is zeer uitgebreid op maat te configureren waardoor meerder locaties, ingangen en recepties afzonderlijk van elkaar ingericht kunnen worden. Tel hier het uitgebreide rollenbeheer bij op en meer op maat in een standaard omgeving is eigenlijk niet mogelijk.

Bij specifieke klantvragen denken wij graag mee in oplossingen en maatwerk. “Nee” is bij ons eigenlijk nooit een optie, wel blijven we altijd kritisch op het doel en de haalbaarheid.

Bezoekers opgewekt en gastvrij ontvangen, onze Nova staat altijd met een grote glimlach klaar en trekt zeker de aandacht van bezoekers.

Onze services

GuestManager© is onderdeel van

Onze klanten