Skip to content Skip to footer

ComplexMeerdere locaties, bedrijven, ingangen of bezoektypes?

Met GuestManager registreert uw elk type bezoeker bij elke ingang!

Ontvangt u meerdere soorten bezoekers met elk een eigen aanmeldproces of zijn er meerdere ingangen of bedrijven op het terrein? Door onze 25 jaar kennis en ervaring, kunnen wij deze complexe projecten realiseren. Veel van deze processen kunnen binnen onze standaard software worden gerealiseerd, maar indien gewenst bieden wij ook maatwerk aan.  Onze software architecten adviseren u graag bij het samenstellen van een applicatie- en gebruikerslandschap.

Installatie: Vaak lokaal maar Cloud is ook mogelijk

U wilt

Snel en gemakkelijk bezoekers vooraf aanmelden middels GuestManager©, Outlook of middels een Excelimport. Altijd een goede eerste indruk door de afspraakbevestiging met toegevoegde PDF en eventuele QR-code.

Gastvrije ontvangst geheel in eigen look and feel. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers door te kiezen voor aan- en afmelden: 24/7 inzicht in aanwezige bezoekers.

GuestManager© voldoet aan de AVG/ GDPR. wet en regelgeving.

Voorkom datalekken: onze hosting in de Cloud is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Leg ook voor eigen regelgeving en certificeringen de bezoekersprocessen vast in GuestManager©.

Per type bezoeker een eigen proces van uitnodiging, instructie, ontvangst en afhandeling. Denk aan een contractor die een werkvergunning moet inleveren of een chauffeur die een ordernummer moet invoeren.

Taal hoeft geen barrière te zijn, want de zelfaanmelding van GuestManager© kan in elke gewenste taal vertaald worden.

Direct contact door te bellen met de host of een notificatie via de mail of SMS? Wat past het best binnen jullie proces? Bij een volledig onbemande ontvangst adviseren wij als het kan de belfunctionaliteit, al is het maar onder een “Help-knop”.

Met de ACCES-uitbreiding is het via GuestManager© mogelijk om enkele slagbomen, deuren en tourniquets aan te sturen. Indien gewenst kan dit ook voor medewerkers gebruikt worden.

Om processen bij onze klanten nog soepeler te laten verlopen zijn er door ons al veel koppelingen gerealiseerd naar software van bekende derde partijen zoals AEOS, Office 365, AZURE, Topdesk, Prsonas, Planon, Paxton, CardAccess, Active Directory.

GuestManager© is zeer uitgebreid op maat te configureren waardoor meerder locaties, ingangen en recepties afzonderlijk van elkaar ingericht kunnen worden. Tel hier het uitgebreide rollenbeheer bij op en meer op maat in een standaard omgeving is eigenlijk niet mogelijk.

Bij specifieke klantvragen denken wij graag mee in oplossingen en maatwerk. “Nee” is bij ons eigenlijk nooit een optie, wel blijven we altijd kritisch op het doel en de haalbaarheid.

Onze services

GuestManager© is onderdeel van

Onze klanten